Kütahya Şehir & Kampüs

Kütahya Şehir & Kampüs

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz, Türkiye’nin en önemli merkezlerini birbirine bağlayan Kütahya ilinde yer almaktadır.

Zengin tarihi ve kültürel birikiminin yanı sıra termal kaynakları ve doğal güzellikleriyle de Türkiye’nin gözde şehirleri arasında yer alan Kütahya; İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya gibi metropol şehirlere ortalama 3,5 saat uzaklıktadır. Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, bu konumu ile ülkemizin önde gelen bilim ve eğitim merkezleri arasındadır.

Eğitim ve öğrenimin yanı sıra öğrencilerimize birçok kolaylık ve fırsat sunan kampüsümüz, şehrin gürültüsünden uzak olmasıyla da son derece iyi tasarlanmış bir eğitim yuvasıdır. Ulaşımın kolay olduğu Kütahya’da eğitim gören öğrenciler, kültür ve turizm açısından zengin lokasyonlara giderek şehrin tadını çıkarabilmektedirler.

Ferah havası ve geniş alanı ile özel bir konuma sahip olan yerleşkemiz spor tesisleri, modern eğitim kurumları ve sosyal alanları ile ilham veren bir tesis kimliğindedir. Kampüs ortamında kablosuz internet erişimi, kafe, market, bankaların ATM’leri, sağlık merkezi yer almakta ve oluşturulan fiziki ve sosyal hizmetler öğrencilerin kullanımına sunulmaktadır.

Aynı zamanda üniversitemiz, yerel ekonominin kalkınmasında da önemli bir yere sahiptir. Bizler, 4 Fakülte, 1 Enstitü, 3 Meslek Yüksek Okulu’nun yer aldığı üniversitemizle ülkemizin gelişimine ve bilime yaptığımız atkının haklı gururunu her zaman yaşamaktayız.

Hedeflerimize hızla ilerlerken Mustafa Kemal Atatürk’ün: ‘‘Biz uygarlıktan, ilimden ve fenden kuvvet alıyor ve ona göre yürüyoruz’’ sözünü kendimize daima ilke edinmekteyiz.

Slogan: Aklımızda sağlık

 

Kütahya Tanıtım Broşürü için tıklayınız.

Termal Turizmde Kütahya Broşürü için tıklayınız.

Şehitlik ve Anıtlarıyla Kütahya Broşürü için tıklayınız.

Kütahya Mutfak Kültürü Kitabı için tıklayınız.

Hayme Ana Broşürü için tıklayınız.

Kütahya Halk Kültürü Araştırmaları Kitabı için tıklayınız.

 

http://www.360kutahya.gov.tr/

 

http://www.kutahya.gov.tr/sehrimiz